CAREERS

CAREERS

Waarom zou je bij ons komen werken ?

Er is geen beter tijd dan nu om bij Medical Production Technology te komen werken. Met een enthousiast team bouwen we machines waarmee onze klanten steeds betere levensreddende producten maken. We voeren het gehele bouw en ontwerp proces intern uit.  Dat maakt dat ons werk uitermate veel voldoening geeft. Iedere dag!

Vacatures

CNC frezers/draaiers & Instrumentmakers

Met een klein team specialisten vervaardigen we in onze ruim en goed uitgeruste werkplaats alle onderdelen voor onze machines. We hebben de beschikking over een aantal Haas CNC freesbanken (3,4 en 5 assig). Daarnaast hebben we een Haas CNC draaibank, een Sodick draad erodeer machine en een JUNG CNC slijpbank. We zijn altijd op zoek naar vakmensen om dit team te versterken!

HBO Software Engineer

Wegens toenemende werkzaamheden zijn we per direct op zoek naar een ervaren software engineer (minimaal 2 jaar ervaring) voor het ontwikkelen van onze eigen machine software.

  • Jij bent een proactieve en creatieve IT-professional.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt ervaring met C#.NET en Visual Studio 2017.
  • Je hebt ervaring met plc en servo-systemen (bij voorkeur Beckhoff/TwinCAT3).
  • Je hebt affiniteit met machine besturingen.
  • Bij voorkeur beschik je over algemene kennis van, WINFORMS, WPF, DevExpress Controls ,SQL, en GIT.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Zoek je een stageplek?

Ben je op zoek naar een leerzame stageplek  ? Ieder jaar bieden we studenten (MBO en HBO) de kans met een stage bij ons in het bedrijf ervaring op te doen voor de toekomst. Ben je een gemotiveerde en leergierige student die denkt bij ons bedrijf te passen ? Neem dan contact op om te informeren naar de mogelijkheden.