CAREERS

Waarom zou je bij ons komen werken ?

Er is geen beter tijd dan nu om bij Medical Production Technology te komen werken. Met een enthousiast team bouwen we machines waarmee onze klanten steeds betere levensreddende producten maken. We voeren het gehele bouw en ontwerp proces intern uit.  Dat maakt dat ons werk uitermate veel voldoening geeft. Iedere dag!

Vacatures

CNC frezers/draaiers & Instrumentmakers

Met een klein team specialisten vervaardigen we in onze ruim en goed uitgeruste werkplaats alle onderdelen voor onze machines. We hebben de beschikking over een aantal Haas CNC freesbanken (3,4 en 5 assig). Daarnaast hebben we een Haas CNC draaibank, een Sodick draad erodeer machine en een JUNG CNC slijpbank. We zijn altijd op zoek naar vakmensen om dit team te versterken!

HBO Mechatronica & Software Engineers

Op dit moment hebben we geen open vacatures

Zoek je een stageplek?

Ben je op zoek naar een leerzame stageplek  ? Ieder jaar bieden we studenten (MBO en HBO) de kans met een stage bij ons in het bedrijf ervaring op te doen voor de toekomst. Ben je een gemotiveerde en leergierige student die denkt bij ons bedrijf te passen ? Neem dan contact op om te informeren naar de mogelijkheden.